Vizelettartási zavar-IncontiLase - www.szazsomed.hu

a nevem
a nevem
Tartalomhoz ugrás
Lézerkezelések > Nőgyógyászati Lézerkezelések
Inkontinencia gondokkal küzd, de tart a műtéttől?  
Fájdalommentes kezeléssel szabadulhat meg vizelettartási problémáitól.
A vizeleti inkontinencia a nők több mint 30%-át érintő vizelet visszatartási nehézség, amely nem önálló betegség, hanem más problémákra visszavezethető tünet. Pontos okát nehéz megállapítani, kialakulásának esélyét számos tényező növelheti.
Ne hagyja, hogy problémája gátolja munkájában, szórakozásában, mindennapi tevékenységében! Ne hagyja, hogy az inkontinencia tönkretegye társas kapcsolatait!
Ne hagyja, hogy vizelettartási problémái lerombolják önértékelését!
Nyerje vissza egészségét és önbizalmát műtét nélkül! Műtét helyett kezelés

Miért fontos az inkontinencia kezelése?
Ha Ön inkontinenciával küzd, biztosan észlelte már, hogy ez a probléma megnehezít hétköznapjait, munka, pihenés, szórakozás közben és társas kapcsolataiban egyaránt gátló tényezőt jelent. A nedvességérzet és a kellemetlen szagok szégyenérzetet okozhatnak, aláássák önbizalmát és megingatják lelki egyensúlyát. Az inkontinencia súlyos esetben még a legegyszerűbb hétköznapi tevékenységeket is nagyon megnehezítheti, esetenként el is lehetetleníti.
A vizelettartási probléma nem csak kellemetlen és kényelmetlen, de egészségügyi kockázatot is jelent, hiszen a folyamatos nedvesség irritációt, viszketést, kiütéseket eredményezhet, valamint nehezen gyógyuló húgyúti fertőzéshez vezethet.
IncontiLase®
Az IncontiLase® egy szabadalmaztatott, non-invazív Er:YAG lézer terápiás eljárás enyhe és közepes stressz inkontinencia kezelésére, mely a neokollagenézis non-ablatív fototermikus stimulációján, a hüvelyfal és a kollagéndús kismedencei fascia lemezek feszesítésén és a kollagén zsugorításán alapul, ennek eredménye a húgyhólyag alap alátámasztása.
Az IncontiLase® kezelés javallata enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia. Az előzetes klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető és biztonságos eljárás.

Hogyan működik az IncontiLase®?
A Fotona 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG non-ablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” mód technológiával termikus hatással bír a hüvelycsatorna szövetére. Ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és az új kollagén szintézisét a vestibula és a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén.
A nekollagenézis a hüvelymukóza rétegének és az endopelvic fascia feszesítését idézi elő, ezáltal a kollagénrostok újraképződése megerősíti, alátámasztja a hólyagalapot, ezzel a páciens normál kontinencia funkciói visszatérnek.

Az IncontiLase® egyedülálló előnye a páciensei számára
A legkiemelkedőbb előnye a kezelésnek az, hogy metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, emellett abláció, vágás, vérzés és varrat nélküli eljárás. A gyógyulási idő rendkívül rövid, mely időszakban nincs szükség fájdalomcsillapításra és antibiotikumos kezelésre.
Általában két kezelés ajánlott az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia csökkentésére. Nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. A páciense azonnal folytathatja a mindennapi tevékenységét.
Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy az IncontiLase® kezelés hatásos, biztonságos és kényelmes kezelési opció enyhe és közepes stressz inkontinenciában szenvedő páciensek tüneteinek enyhítésére.

Kivételes klinikai eredmények
A klinikai tanulmányok tudományos eredményei kiváló eredményekről számolnak be enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia kezelés tekintetében.
  • a      páciensek csaknem 70%-a teljesen tünetmentes 120 nap elteltével
  • 120      nappal a kezelést követően a páciensek 94%-a számolt be jelentős      javulásról és 68%-ának szűnt meg teljesen a vizeletvesztése
  • minden      stressz inkontinencia mérési paraméter javulása
  • mellékhatással      nem találkoztak egyetlen tanulmány során sem
Vissza a tartalomhoz